Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Geringhoff представи най-широкия сгъваем хедер за царевица

Geringhoff представи най-широкия сгъваем хедер за царевица

Хедер за царевца Northstar 2420

Northstar 2420 е най-широкия сгъваем хедер за жътва на царевица. Хедерът е с обща дължина от 12.5 м, а при сгъване дължината е 6.4 м. Според AEMSCO, официален дистрибутор на Geringhoff за Северна Дакота, САЩ, това е най-широкия сгъваем хедер за редови култури.

За сгъването на хедера се изисква натискането на само един бутон в кабината. Щом хедерът е сгънат, комбайнът лесно може да се придвижи от една обработваема площ към друга, без да е необходимо демонтирането му.

Компонентите по хедера Northstar 2420 са произведени в Германия, а самия той е сглобен в Съединените щати.

Geringhoff работи основно за пазара на Северна Америка, но това е своеобразен род постижение за селскостопанската техника изобщо.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
fermer
на 20.12.2009 19:40:56
[:success:][:success:][:driver:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug