GPS оборудване от Garmin помага да се избегнат застъпванията при очертване

GPS оборудване от Garmin помага да се избегнат застъпванията при очертване
С развитието на технологиите и все по достъпните им цени се появяват нови решения, които улесняват работата на фермерите. Повечето от вас са се сблъсквали със сложността и огромната възможност да сбъркат границите на обработваемите имоти. Добрият стар метод със забитите колчета временно работи, до момента когато не  изчезнат колчетата. След това отново трябва да заплаща на специалист, за да покаже границите, които трябва да се обработват. Тоест за едно действие – очертаване на имотите, понякога се налага да се  заплаща  по няколко пъти.
 
А може да е по лесно, ако оборудвате трактора  или комбайна с GPS,  който по време на движение да ви показва на екран, къде се движите спрямо границите!
 
 
Как може да избегнете грешките?
С използването на GPS оборудване, бихте могли да избегнете препокриванията и да се предпазите от нарушения, които да доведат до санкции при евентуална проверка.
 
 
 
На горната снимка се вижда 16м грешка на границата, която  с използването на GPS оборудване, лесно може да избегнете.
 
 
 
В този пример пък, може да видите как разстоянието между масивите, предвидено за път се обработва.
 
В момента тече жътвата на слънчоглед,а след нея идва и сеитбата. Сега е идеалният момент да се запознаете с новите възможности, които предлага световният лидер на GPS технологии Garmin, чиито представители за България могат да предложат решение специално за земеделците, а именно карта очертаваща границите на земеделските имоти по КВС.
 
GPS оборудването на Garmin е с изключително високо качество и издръжливост.
 
Екраните на Garmin GPS устройствата се виждат идеално на директна слънчева светлина без използването на подсветка, което позволява да се ползват цял ден без да е необходима смяна на батериите. 
 
 
 
На горната снимка се вижда сравнение на екраните между iPhone 5 (в ударо-устойчив калъф), който има възможно най-добрия екран при максимално засилена подсветка и Garmin Montana 650 без подсветка на екрана. В съответните режими на ползване батерията на телефона може да издържи само няколко часа, докато на Монтаната спокойно ще издържи цял ден.
 

Само сега може да се възползвате от изключително добрата цена на услугата - 72 лв. независимо от броя имоти в едно землище! Направете тази важна инвестиция сега, за да сте спокойни, следващата година!

 

Повече информация за услугата може да получите на телефон: 
 
+359 0886/177222; 
 
02/9804004
 
 
ВНИМАНИЕ! Garmin не разполагат с данни за имотите в отделните землища. За да бъде
изработена GPS карта за дадени землища, клиента трябва да ни предостави *.zem файлове
с имотите с правилно генерирани данни в него.
 
 © 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!