Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Gregoire Besson придоби немския производител на агро техника - RABE Agri

Gregoire Besson придоби немския производител на агро техника - RABE Agri

плуг RABE

 

Gregoire Besson придоби немския производител на агро техника - RABE Agri , се съобщава в прес-съобщение на компанията изпратено специално до Трактор.БГ Патрик Бессон, Изпълнителен директор на Gregoire Besson - Франция.

 

С придобиването на заводите на елитната марка RABE, където се произвеждат плугове, дискови брани и сеялки, Gregoire Besson ще разшири сериозно своят пазарен дял в Европа и най-вече в Русия и Украйна.

 

RABE Agri е основана през 1889 г. и има утвърдено име в Световен мащаб с качеството на произвежданата техника. Оборотът за 201 г. на RABE е над 30 млн. евро, а наетия персонал е близо 200 души.

 

Gregoire Besson си поставя за цели да вдигне сериозно годишния си оборот, който в момента възлиза на над 60 млн. EUR , като разшири пазарите си в Англия, Канада, Полша, Русия и Украйна.

 

След придобиването, името на немския производител ще бъде само "RABE", а не както досега " RABE Agri. Очаква се и актуализиране на дилърската мрежа и промяна в системата за дистрибуция на машините RABE за Централна и Източна Европа.

 

© 2011 tractor.bg

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug