Gregoire Besson придоби немския производител на агро техника - RABE Agri

  • 03.07.2021 10:05
  • 1428
  • 0
  • Новини
Gregoire Besson придоби немския производител на агро техника - RABE Agri

 

Gregoire Besson придоби немския производител на агро техника - RABE Agri , се съобщава в прес-съобщение на компанията изпратено специално до Трактор.БГ Патрик Бессон, Изпълнителен директор на Gregoire Besson - Франция.

 

С придобиването на заводите на елитната марка RABE, където се произвеждат плугове, дискови брани и сеялки, Gregoire Besson ще разшири сериозно своят пазарен дял в Европа и най-вече в Русия и Украйна.

 

RABE Agri е основана през 1889 г. и има утвърдено име в Световен мащаб с качеството на произвежданата техника. Оборотът за 201 г. на RABE е над 30 млн. евро, а наетия персонал е близо 200 души.

 

Gregoire Besson си поставя за цели да вдигне сериозно годишния си оборот, който в момента възлиза на над 60 млн. EUR , като разшири пазарите си в Англия, Канада, Полша, Русия и Украйна.

 

След придобиването, името на немския производител ще бъде само "RABE", а не както досега " RABE Agri. Очаква се и актуализиране на дилърската мрежа и промяна в системата за дистрибуция на машините RABE за Централна и Източна Европа.

 

© 2011 tractor.bg