Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Харвесто Агротрейд разширява портфолиото си с марката Vogel and Noot (ВИДЕО)

Харвесто Агротрейд разширява портфолиото си с марката Vogel and Noot (ВИДЕО)

Сравнително нова за българския пазар на агротехника, фирма Харвесто Агротрейд Интернешънъл се развива с бързи темпове. Компанията участва със свой щанд на АГРА 2014, където представи трактори Claas и прикачен инвентар Vogel&Noot.

Основно в България фирмата до този момент е популярна с предлаганата от нас техника втора употреба Claas – директен внос от Германия с отлични качества. Новото при нас е, че от началото на годината предлагаме също за регионите на Враца, Монтана, Пловдив и Пазарджик и нова техника Claas, посочи Наньо Троплев, Икономически директор на Харвесто Агротрейд България.

„Всяка една машина – втора употреба, преди да дойде в България, е прегледана в официален сервиз на Claas, сменени са всички консумативи и самата машина е подготвена за работа направо на полето.“, обясни Стефан Дервишев, Търговски директор Харвесто Агротрейд България.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
На АГРА 2014 Харвесто представи и прикачен инвентар на австрийския производител Vogel&Noot. Компанията е вносител на бранда от началото на 2014 г.  

Харвесто има много силна структура в България – отличен сервизен екип, добра връзка със земеделците. Те ни познават с комбайните и тракторите Claas и сега е идеалният момент да им предложим и почвообработваща техника, заяви Андреас Гаус, Директор продажби Харвесто Германия.

Посетителите на АГРА видяха плугове, дискови брани и продълбочители на Vogel&Noot.

„Основният продукт за българския пазар са плуговете – ние предлагаме широк набор от плугове – различни модели, за различни по размер стопанства и трактори. От друга страна предлагаме и много различни видове плужни тела, които са много подходящи за типичните български условия“, обясни Джоузеф Хиртлър, Мениджър маркетинг и продажби Vogel&Noot.

През последните месеци фирма Харвесто Агротрейд работи по изграждане на търговско-сервизни бази в страната: „В момента Харвесто изгражда база на територията на град Пловдив, а също така предстои подписване и на договор за база на територията на Монтана“, посочи Наньо Троплев.


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug