Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Хедерите DOMINONI - основен акцент на щанда на Джи-Трак на БАТА АГРО

Хедерите DOMINONI - основен акцент на щанда на Джи-Трак на БАТА АГРО

снимка: © Джи-Трак

Добре познатата марка Dominoni отново ще доминира на щанда на Джи-Трак ООД на тазгодишното издание на БАТА АГРО в Стара Загора.
 
Посетителите на изложението ще могат да видят безредов хедер за слънчоглед, който осигурява високо-ефективна жътва на слънчоглед при изключително ниски загуби, както и стандартен хедер за царевица, оборудван със сечка. 
 
 
Освен марката Dominoni на щанда на Джи-Трак посетителите ще могат да видят продуктите на фирмата Staltech – дискови брани, продълбочител и стърнищен култиватор. 
 
 
Друга новост, която Джи-Трак ще покаже по време на изложението, е прикачна пръскачка 3 000 л на полския производител Brandi, която е със специално оборудване – въздушни амортисьори на крилата и миксер-смесител за препарати. 
 
 
За пръв път Джи-Трак ще покаже и прикачен роторен силажокомбайн и фуражо-раздаващо ремарке с марката Celmak.
 
 
Силажокомабйнът е изключително производителен и съобразен с условията на сеитба на царевицата в България. 
 
 
Всички тези машини, както и друга техника може да видите на щанда на Джи-Трак, номер W21 от 16 до 19 май на изложението БАТА Агро в Стара Загора. За контакти: Велико Търново – 0878 249 373 и Бяла Слатина – 0877 249 44
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

news|readBySlug