HORSCH подготвя премиера на новите сеялки MiniDrill и DuoDrill

HORSCH подготвя премиера на новите сеялки MiniDrill и DuoDrill

 

Елитния производител на земеделска техника - HORSCH подготвя премиера на новите сеялки MiniDrill и DuoDrill по време на изложението за селскостопанска техника Lamma 2012 , което започва след дни във Великобритания.

 

Новата сеялка HORSCH Mini Drill Може да бъде комплектована с култиваторите Joker и Terrano< включително новия Terrano MT< който беше премиерно представен на изложението за селскостопанска техника Агритехника 2011 в Хановер, Германия през Ноември м.г. Тази сеялка е изключително компактна и е оборудвана с електрически вентилатор, който изпраща семената за засяване пред притъпкващия валяк. Horsch Mini Drill се предлага във варианти от 3 до 6 метра работна ширина. Бункера за семена е с капацитет 200 литра.

 

HORSCH Duo Drill е напълно пневматична сеялка, която може да се комплектова с култиваторите от сериите Tiger и Pronto. Тази сеялка е оборидвана с иновативната система на HORSCH - "Drill Manager" ( Сеитбен мениджър ) и е отлична за сеитба, особенно на рапица.

 

Работните ширина, в които се предлага новата сеялка HORSCH Duo Drill варират между 3 и 7,5 метра, а бункера за семена е с обем 300 литра.

 

Очаквайте видео репортаж на Трактор.БГ от щанда на HORSCH и най-новите продукти на компанията на изложението Lamma 2012 в Англия.

 

Повече информация за сеялките и почвообработващата техника HORSCH можете да получите от фирма Агротрон-М -Търговище 0887/89 19 43;   0887/ 53 44 17 ; [email protected] .