Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Horsch представи нова самоходна пръскачка и нов дизайн при сеялките Maestro

Horsch представи нова самоходна пръскачка и нов дизайн при сеялките Maestro

 

Германският производител на селскостопанска техника и един от лидерите на пазара в Европа - Horsch, представи нова самоходна пръскачка и нов дизайн при сеялките Maestro.

 

Новият модел самоходна пръскачка Horsch Leeb PT 270 е оборудван с 270 к.с. двигател Deutz, като разходът на гориво е средно 0,8 л. дизел на хектар. Капацитетът на резервоара за препарат е 8000 литра, като скороста на пълнене е 1000 л./мин..

 

Новата самоходна пръскачка позволява извършването на пръскане, което може да се регулира електро-хидравлично до 25 см. над върха на растенията. Разстоянието между пръскащите дюзи по продължение на щангите може да бъде 25 или 50 см., а самите дюзи с по 2 или 4 пръскащи компонента, които също могат да се завъртат хидралично след команда от кабината на машината.

 

Работния захват на пръскащите щанги при новия модел Horsch Leeb PT 270 е 36 метра. Те са оборудвани със система за нощно пръскане - Night Vision.

 

 

От Horsch започват новата 2013-а година и с подобрен дизайн на популярната серия сеялки Maestro CC, които спечелиха наградата в своя клас за Машина на годината 2012 на последното изложение Агритехника в Германия.


Horsch Maestro 12 CC е 12 редова пневматична сеялка с междуредие 50 см., която е предназначена за сеитба на царевица, рапица, слънчоглед и захарно цвекло. Процесът на сеитба е изцяло с електронно управление, което гарантира прецизност на изсяването. Всеки от бункерите за семена е с капацитет 75 литра, а бункера за торовнасяне - 2800 литра.

 

Притъпкващото колело при този модела може да бъде настроено за налягане от 300 кг., като в такъв случай може да се изсява с поддържане на 15 км./ч. Препоръчителният трактор за тази сеялка е с мощност минимум 100 к.с.

 

Пълна техническа информация и актуални цени на машините с марка HORSCH можете да получите от официалния дилър за България - АГРОТРОН-М , 0601-67138; 0887891943, 0887534417
agrotron@agrotron.bg

 

© 2013 Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug