Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Христофор Бунарджиев направи първа копка на Булагро-център край Полски Тръмбеш

Христофор Бунарджиев направи първа копка на Булагро-център край Полски Тръмбеш

Изп.Директор на Булагро Груп Холдинг АД и собственикът на Сиконко АД - Данчо Лазаров

 

Изпълнителния директор на Булагро Груп АД, Христофор Бунарджиев направи първа копка за строителството на новия търговско-сервизен център на Булагро в Полски Тръмбеш.

 

След като миналата година Булагро откри нова база в Добрич, това е втората по рода си инвестиция на фирмата, която се оценява на 1 млн. EUR.

 

Възложител на строежа е фирма Агритрак АД, която е част от холдинга Булагро Груп АД. Изпълнител е Сиконко Билдинг АД, а проектант на сградата е фирма ВИЖ-22 от гр. Казанлък. Строежът на новата база се очаква да продължи 6-7 месеца.

 

Теренът с площ над 4 дка, на който се реализира инвестиционния проект е закупен преди няколко години от Община Полски Тръмбеш за сумата 120 000 лв. и се намира на международния главен път за Велико Търново - Русе. Гост на церемонията за първа копка бе кметът в предизборен отпуск Георги Чакъров.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug