Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Христофор Бунарджиев : Регистрираме рекорден брой посетители на БАТА Агро 2011

Христофор Бунарджиев : Регистрираме рекорден брой посетители на БАТА Агро 2011

Христофор Бунарджиев, Председател на УС БАТА Агро

 

Специализираното изложение за селскостопанска техника БАТА Агро, което се провежда в Стара Загора надмина прогнозите на организаторите като посещаемост, а днес и утре се очаква да има най-много фермери.

 

"Времето също е на страната на изложението. Предвид падналите дъждове в различни краища на България, фермерите не могат да работят по полето и идват на изложението", посочи Председателя на БАТА - Христофор Бунарджиев.

 

Днес и в събота се очаква най-много фермери да посетят изложението БАТА Агро. Програмата с тест-драйв и презентации на трактори можете да изтеглите от тук.

 


ВИЖТЕ ВИДЕО ИНТЕРВЮ

С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БАТА - ХРИСТОФОР БУНАРДЖИЕВ

»

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug