Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ХТЗ представи нови модели с немски двигатели 23.10.2007

ХТЗ представи нови модели с немски двигатели  23.10.2007

ХТЗ представи нови трактори с италиански и немски двигатели по време на селскостопанското изложение "Златна есен" в Москва.

Според директора на ХТЗ Александър Косов, завода очаква силен успех с налагането на малогабаритния трактор ХТЗ серия 30, с мощност 30 к.с. сред дребните фермери. Цялата малогабаритна серия е оборудвана с двигатели Lombardini и освен за селскостопански задачи, машините са отлични и за комунални дейности. Моделите от тази серия ще се предлагат с и без кабина.

За нуждите на големите стопанства е новия модел ХТЗ 160, който е оборудван с двигател DEUTZ. Интересното при този модел е, че стандартно ще се продава в комплектация с дискови косачки на австрийската фирма Potinger.

Най-широко познатите досега трактори ХТЗ 170 ще продължават да се произвеждат с двигатели ЯМЗ, но при поръчка от страна на клиента, могат да се агрегатират и с DEUTZ.

повече за ХТЗ вижте тук : www.xtz.ua

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug