Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Innov Agri 2014 се провежда във Франция от 2 до 4 септември

Innov Agri 2014 се провежда във Франция от 2 до 4 септември

Innov Agri е най-голямото изложение за селскотопанска техника в Европа и тази година отбелязва своята 25-та годишнина. Събитието се провежда от днес до 4 септември в северната част на Орлеан във Франция.

Площта, на която ще се разполагат изложители и посетители е 160 хектара. Очаква се около 90 000 души да посетят Innov Agri, което е място за много иновации от страна на производители на селскостопанска техника.


Посетителите ще имат възможност да присъстват на ежедневни полеви демонстрации, както и сами да тестват машините.

 

Журналисти, фермери и сдружения ще задават въпроси на техниците от Group Frnace Agricole, касаещи техните производства и ферми.

 

Ще се проведат редица конференции, на които  посетителите ще запознаят отблизо с иновациите в прецизното земеделие, механизизрано експериментиране, опазване на селското стопанство и много други теми, касаещи фермерите.

 

В рамките на изложението ще се проведе и Френското първенство по дърпане на трактор, което е едно от емблематичните събития в рамките на  Innov Agri. 

Коментари
георги русев
на 02.09.2014 12:51:27
аз пьк си мислих,че БАТА е по-голямото изложение....
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug