Иновативни трактори и комбайни показа DEUTZ FAHR на Агритехника 2013 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Иновативни трактори и комбайни показа DEUTZ FAHR на Агритехника 2013 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мощ и иновативен дизайн съчетани в едно – така накратко може да се опишат новите трактори и комбайни DEUTZ-FAHR, представени на световното изложение Агритехника 2013.

DEUTZ-FAHR серия 11
В рамките на изложението немската компания показа за първи път прототип на трактор DEUTZ-FAHR серия 11 – най-големият и най-мощен трактор, създаван някога от DEUTZ-FAHR. Тук новите технологии се съчетават с модерния дизайн на Giugiaro за една нова концепция в света на тракторостроенето.

 

DEUTZ-FAHR 11 ще включва три модела с максимална мощност на двигателя 350, 400 и 440 к.с. Двигателите са обща разработка на DEUTZ и големия производител на дизелови двигатели MTU, който предоставя 12,8-литров двигател 6R 1300 за моделите с мощност 440 к.с.

 

Нова е и трансмисията, разработена съвместно със ZF. Благодарение на безстепенната трансмисия Terramatic TMG 45 ефикасността на трансмисията TTV е изключително висока, както при работа на полето, така и при транспорт.

DEUTZ FAHR серия 9
Новост на щанда на DEUTZ-FAHR беше новата 9-та серия трактори с модели от 270 до 340 к.с., задвижвани от 7.8-литрови двигатели DEUTZ TCD с технология „Bi-turbo”, които покриват нормите за вредни емисии Tier 4. Оборудвана с автоматична безстепенна трансмисия ZF Terramatic TMT 32, се постигат нови нива на икономия на горивото.

 

Кабината MAXI-VISION осигурява комфорт и тишина при работа, както и много добра видимост във всички посоки. Като опция се предлага монтиране на 12-инчов тъч скрийн монитор (i-Monitor 2.0), Agrosky GPS навигационна система и система за управление ComforTip.

 

Новите модели гарантират отлично представяне и производителност при работа с тежки плугове и продълбочители, както и при работа с култиватори и сеялки.

 

Серия 11 все още е прототип и първите трактори ще излязат на полето през 2015 г. По-малката 9-та серия ще излезе на пазара в края на 2014 г.

 

Г-жа Илияна Михайлова, Изпълнителен директор на Ири Трейд АД пред трактор DEUTZ-FAHR серия 9

DEUTZ FAHR серия 5C
При средния и малкия клас трактори DEUTZ-FAHR представи на Агритехника новата серия 5C –трактори в мощностния диапазон 90 – 120 к.с. Серията се характеризира с лесна експлоатация на машините и включва трактори на много достъпна цена. Притежава концепцията на 4-цилиндровия двигател DEUTZ,а кабината е изцяло обновена. Трансмисията при сериите DEUTZ-FAHR 5C е механична, което осигурява лесна работа на оператора. Тракторите вече са налични на европейсия пазар.

DEUTZ-FAHR C9000
За жътвена кампания 2014 DEUTZ-FAHR представи на Агритехника новата серия зърнокомбайни C9000 с четири нови модела с 5 и 6 сламотръса, като два от моделите са специално разработени за жътва по наклонени терени. Двигателите на машините са 7,8-литрови DEUTZ и отговарят на стандарта за емисии Tier 4i. Новостите при комбайните C9000 включват 9-метровия хедер, новият дизайн, създаден съвместно с Giugiaro, изцяло новата кабина, както и подобрената вършачна система.

Дизайнът на новите комбайни DEUTZ-FAHR C9000  позволява лесен и бърз достъп до двигателя, трансмисиите и всички важни компоненти на комбайна.

Повече информация за новите трактори и комбайни DEUTZ-FAHR и излизането им на българския пазар можете да получите от Ири Трейд АД- официален представител на бранда за България.

 

Гледайте ВИДЕО РЕПОРТАЖ от DEUTZ-FAHR на Агритехника 2013:


За допълнителна информация:

Ири Трейд АД
0887/ 007 576
[email protected]
http://www.iritrade.com

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!