Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Иновекс Груп започва полеви демонстрации на мулчери BERTI (ГРАФИК)

  • 11.04.2016 16:17
  • 2746
  • 0
Иновекс Груп започва полеви демонстрации на мулчери BERTI (ГРАФИК)

мулчер BERTI

За трета поредна година Иновекс Груп - официален вносител за България на италианските мулчери BERTI, организира полеви демонстрации на най-продаваните за страната модели. 
 
Демонстрациите ще се проведат до края на месец април в няколко региона на страната, съобщават от компанията. 
 
Посетителите ще могат да видят отблизо безупречната работа на машините в реална работна среда, както и да обменят опит със свои колеги в бранша.

 
Първата полева демонстрация на мулчери Berti ще се състои на 20-ти април (сряда) в Ихтиман. За ден по-късно – 21-ви април (четвъртък) е насрочена демонстрацията в Луковит. На 26-ти април (вторник) ще бъде полевата демонстрация в Свиленград, а последната ще се проведе на 27-ми април (сряда) в Шумен.
 
За повече информация за точното местоположение на демонстрациите и за заявка за участие, можете да се свържете с Иновекс Груп: 02/841 1100 или 088910 5050.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug