ИНОВЕКС пусна на пазара неразрушима земеделска техника

Компанията е новият ексклузивен вносител на FARMET

ИНОВЕКС пусна на пазара неразрушима земеделска техника

ИНОВЕКС Груп е новият ексклузивен вносител на чешкия бранд FARMET за България. Марката не е нова за родния пазар. FARMET се е доказал със своята супер здравина и надеждност, хилядите доволни земеделски стопани често определят машините като “неразрушими”.

 

Това, което прави FARMET различна и предпочитана марка са иновациите. Във възловите точки от конструкцията на всички машини FARMET е внедрена патентованата „eXtra STEEL line” стомана, която прави машините изключително здрави и при най-тежките условия.

 

Здрави машини дори при тежки условия на работа

 

На българския пазар ИНОВЕКС Груп пуска богата гама супер здрава техника, като дискови брани с работна ширина до 12 м, култиватори с работна ширина до 15 м, сеялки с работна ширина до 8 м и други.

 

 

Предсеитбени култиватори FARMET KOMPAKTOMAT 

Чешкият бранд предлага три вида предсеитбени култиватори от серията KOMPAKTOMAT - NS, PS и MAX разновидност, които се предлагат с работна ширина от 2,5 до 15,7 м.

 

Предсеитбените култиватори от серията KOMPAKTOMAT предлагат решение за всеки тип, вид и големина стопанство. Благодарение на тяхната продуктивност, само едно минаване е достатъчно, за да бъде почвата подготвена перфектно за сеитба.

 

Предимството на машината е отлично изравняване на повърхността, фино натрошаване на буците и образуване на добре уплътнено предсеитбено легло.

 

Благодарение на високата си работна скорост, предсеитбените култиваторите KOMPAKTOMAT са високоефективни. Уникалната конструкция на култиваторите дава възможност само с едно минаване почвеният слой да бъде подготвен за сеитба не само на повърхността, но и по целия хоризонт.

 

 

Предсеитбени култиватори FARMET VERSO

Новото при предсеитбените култиватори е модела VERSO. Работна му ширина е до 9метра и е изключително подходящ за предсеитбена обработка в по-влажни почви. Теглото на VERSO е изключително ниско(или леко) и е разпределено на множество колела. 5-те реда S-образни органа и липсата на валяк дават възможност машината да работи отлично и в по-кално време.

 

 

Дискови брани FARMET SOFTER 

Част от портфолиото с продукти FARMET са и дисковите брани от серията SOFTER – многофункционална машина за насичане на растителни остатъци, подходяща както за работа на стърнища непосредствено след жътва, така и след обработване на почвата с плуг. Серията се предлага в три варианта NS, PS и PRO версия.

 

Дисковите брани се предлагат с работни ширини от 2,5 до 12 м., като работят на дълбочина от 35 до 150 мм, достигайки работна скорост до 20 км/ч. 

 

Късата конструкция на машината води до прецизна работа в дълбочина, отлична стабилност и по-малък ъгъл при завиване. Назъбeните дискове гарантират гладко проникване в почвата и интензивно смесване на растителните остатъци. А работният ъгъл на дисковете и силния натиск осигуряват безкомпромисно проникване дори при най-тежките почвени условия. 

 


Комбинирани култиватори FARMET TRITON

Комбинираният култиватор FARMET TRITON съчетава предимствата на работата на дисковите брани и стърнищните култиватори в едно минаване. Машината е силно предпочитана заради ефективното нарязване и едновременно с това перфектното смесване на растителните остатъци в обработения почвен слой. FARMET TRITON дълбоко разрохква обработената площ, осигурявайки отлична инфилтрация на водата в горния почвен слой.

 

Комбинираната машина е перфектният избор при тежки почвени условия, заради дълбокото си разрохкване с минимално образуване на буци. 


Сеялки с предварителна обработка на почвата FARMET FALCON

Друга гордост на чешкия бранд са сеялките от серията FALCON. Машините покриват всички очаквания за точна и безпроблемна сеитба, благодарение на своята здравина, ефективност и прецизност.

 

Сеялките от серията се предлагат в няколко разновидности - PRO, COMPACT, SW и PRO TANDEM


Сеялките от серията съчетават няколко операции само с едно минаване - подравняване, разрохкване и подготовка на почвата за сеитба. Всичко това, благодарение на иновативния дисков модул. Освен това той може лесно и бързо да се замени със Strip-Till култиватор за рапица, предсеитбен култиватор или друг инвентар. 

 


Концепцията на сеялките от серията се основава върху критериите и комбинацията от всичките работни секции и тяхната взаимозаменяемост. 


Между предварително обработената и сеитбената секция се намира уплътняващата секция с гумите с интегрираното задвижване на моста. Гумите с ниското налягане перфектно обратно уплътняват сеитбеното легло пред всеки посевен ботуш. Колелата са устойчиви на увреждане.

 


 

 

За компанията
ИНОВЕКС Груп е марка позната на българския пазар със своята коректност, професионализъм и иновативност. 


ИНОВЕКС Груп е и официален вносител на най-добрите мулчери и шредери с марката BERTI, на международния лидер при горската техника за тилъри и самоходни мулчери PRINOTH, италианските безупречни хедери с марка CAPELLO, премиум косачките и техниката за зелена линия на SIP, дългогодишен партньор на немските товарачи WEYCOR, както и на специализираната техника за високо планински райони REFORM и не на последно място, вносител на австрийските плугове REGENT.


Повече информация за всички машини от марката FARMET, както и за останалите продукти от портфолиото на фирма ИНОВЕКС Груп, можете да получите на 02 841 1100 или на [email protected]