ISEKI пуска на пазара нова серия компактни трактори в диапазона 16-25 к.с.

ISEKI пуска на пазара нова серия компактни трактори в диапазона 16-25 к.с.

 

Японският производител на трактори - ISEKI пуска на пазара нова серия компактни трактори за земеделските стопанства в дизапазона 16-25 к.с..

 

Това съобщиха за Трактор.БГ от фирма Сатнет ООД - Карлово, официален вносител за България на новите трактори ISEKI.

 

Обновената TM серия трактори включва първи 3 модела : ISEKI TM 3215, ISEKI TM 3245 и ISEKI TM 3265, съответно с мощност 19,2 ; 21,6 и 25,1 к.с., оборудвани с 3 цилиндрови дизелови двигатели. Обемът на двигателите при двата по-мощни модела е 1,5 литра, което ги прави изключително икономични.

 

Първите 3 модела трактори от новата серия са във версии с механична или хидростатична трансмисия с 8/3 реверсивни предавки. Задвижването е  4х4 със стандартен блокаж на диференциала. Капацитетът на навесната система при тракторите от новата серия е 600 кг., а управлението на волана е с хидроусилвател.

 

И при трите нови модела трактори, разположението на защитният рол-бар може да бъде монтирано както в задната част на трактора, така и в средата. Също така освен за задната навесна система има и опционално агрегатиране на косачки и др. машини в средната част под трактора, което го правим отличен за косене и поддръжка на големи зелени площи.

 

От официалният дилър на новите трактори ISEKI - фирма Сатнет заявиха, че през тази година интересът на земеделските производители към новите японски трактори се е увеличил и в началото на 2013-а година ще са налични в базата в гр.Карлово още нови модели трактори ISEKI, включително от новата серия.

 

За земеделските стопани, които все още нямат възможността да се сдобият с нов японски трактор, от Сатнет ООД заявиха, че в момента разтоварват няколко контейнера с употребявани японски трактори от марките Kubota, ISEKI, Yanmar, Mitsubishi, Shibaura, Hinomoto, Honda, които са налични за оглед в базата на фирмата в град Карлово.

 

За повече информация и наличности на нови, употребявани и рециклирани японски трактори, можете да се обадите на 0888 666 000 или да пишете на [email protected] .

© 2012 Трактор.БГ