Iseki TG 6370 е функционален трактор подходящ за по-малки стопанства

Iseki TG 6370 е функционален трактор подходящ за по-малки стопанства
Скайтрак представя на българските фермери модела на ISEKI – TG 6370 – компактен, маневрен, подходящ за по-малки земеделски стопанства.
 
Моделът TG 6370 е практичен трактор обслужващ нуждите на зеленчукопроизводители и овощари, благодарение на високо стандартното си оборудване и голямата си функционалност. 
 
 
Моделът TG 6370 е оборудван с три цилиндров дизелов двигател, с обем 1650 м3, който отговаря напълно на европейските изисквания за отделяне на вредни емисии STAGE III B. Мощността  на трактора започва от 40 к.с. Капацитетът на горивния резервоар е 40 литра.
 
Максималната скорост е 36км/ч.
 
 
Тракторът е оборудван със синхронизирана трансмисия Power Shift с два съединителя, с 24 предни и 24 задни скорости и задвижване на колелата 4х4. Тракторът разполага и с технология SMART SHIFT  за автоматично превключване без прекъсване на въртящия момент.  Оборотите на независимия ВОМ 540 и 1000 об/мин, като има и функция мек старт. Спирачната система е с мокри дискове. 
 
 
Навесната система е CAT II  триточкова с две двойки двойно действащи хидравлични клапи , като максималното тегло на повдигане е 1270 кг. Капацитетът на хидравлична помпа е 75 литра в минута. Тракторът е оборудван  с джойстик за товарач.
 
 
Моделът осигурява необходимия комфорт на оператора, благодарение на рамкираните врати и големите прозорци, които осигуряват комфортна работа по време на всички метеорологични условия. Кабината е климатизирана, с възможност за филтриране на въздуха, контролното табло е цифрово и показва всички използвани функции в момента на работа. Iseki TG 6370 е с възможност за 360 градусова гледка, която позволява отличната видимост на оператора във всяка една ситуация.
 
За повече информация относно предлаганите модели на Iseki се свържете с официалния вносител на марката Скайтрак на телефон : 0888 666 000 или на имейл: [email protected]

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!