Италианските косачки Bellon работят отлично дори при дъждовно време

Италианските косачки Bellon работят отлично дори при дъждовно време

В настъпващия сезон за коситба фирма Драганови представя на вниманието на фермерите италианските косачки Bellon. Това, което ги отличава от останалите марки на пазара, е качеството, гарантирано от  специализирания италиански производител на косачки и кондиционери - марка, наложена, както на местния италиански пазар, така и на международно ниво.
 

Предимството на косачките Bellon е възможността да бъдат оборудвани с кондиционер, който предпазва от провал на коситбата при дъжновно време. Кондиционерът изсушава сеното, като изтисква сока от тревата и позволява балиране още същия ден.

 

Моделите, които фирма Драганови предлага на фермерите със специални ценови условия само до 30 юни са:

 

Задна дискова косачка с ремъчна предавка, подходяща  за трактори с препоръчителна мощност 25-70 к.с. Големият избор от модели дава възможност да се работи по широчина на рязане от 1,3 м до 3,2 м. Косачката се адаптира идеално към различните натоварвания. Този модел косачки могат да работят  в различни видове почви, което ги прави най - добрият избор за хълмисти или неравни терени. Двойната хидравлична система на буталото осигурява оптимално адаптиране към почвата, като запазва косачката успоредна на земята по време на всички фази от работата. Осигурени са също равномерно разпределение на натоварването върху земята и оптимална защита на почвата. Предпазно устройство позволява на косачката да работи под ъгъл над 35 градуса. Сервизното обслужване на косачката DL става бързо, с минимален престой на машината. Не е необходимо разглобяването на цялата режеща греда, всеки диск може да се подменя индивидуално. Хидравличния повдигач изправя косачката във вертикално положение, което гарантира безопасно и стабилно транспортиране.

 

Комбинираните многодискови косачки на Bellon с конционер дават възможност за обработване на големи площи земя, също така са изключително продуктивни, иновативни и гарантиращи получаването на качествен фураж, което е едно от основните изисквания в съвременното животновъдство.


Серията от комбинирани многодискови косачки с кондиционерот спираловидни гумени ролки (Тип Chevron), на BELLON имат за цел дада се ускори процеса на сушене и произвеждат оптимално качество на фураж като предлагат най-добрата производителност и надеждност при всички видове терени и култури. Ролките са със самопочистваща система и елиминира риска от запушване. Работата на кондиционера е да натисне и раздели откоса  на интервали от 5-6 см по цялата дължина на косачката. При това пресоване излишната вода се оттича и по този начин ускоряване на процеса на сушене, докато масата и всичките хранителни елементи се запазят.

 

Фирма Драганови очаква запитвания и въпроси и има готовност да представи своите специални условия за покупка на налични косачки на склад.

 

За повече информация:

СД Драганови

0888 / 219-864

[email protected]

http://www.draganovi.bg/