Италианските вентилаторни пръскачки IDROget с иновация за пръскане на високи дървета

Италианските вентилаторни пръскачки IDROget с иновация за пръскане на високи дървета

Ново решение при вентилаторните пръскачки IDROget предлага италианската фирма. Устройството, наречено "Air recovery" е предназначено за пръскачки, които опръскват високи дървета.

Устройството "улавя " въздушната струя създавана от вентилатор в долния край, който по принцип е неизползваем при пръскане на високи дървета в овощарството, след което го дифузира в горния край.

Така генерираният въздушен поток дава стабилно опръскване по 6 метра в страни и на височина 7-8 метра, което е с 2 метра повече от обикновен вентилатор.

IDROget има 30 годишен опит в производството на високо ефективни професионални вентилаторни и щангови пръскачки,  в отговор на търсенето на модерните фермери които търсят висока продуктивност и бърза възвращаемост на вложените инвестиции. На всички пръскачки са монтирани висококачествените помпи органи за управление на Annovi Reverberi.

Италианските пръскачки се предлагат на българския пазар от СД Драганови. Всички модели, които фирмата предлага са нови и с 12-месечна гаранция. Осигурени са с оригинални резервни части за над 10 години напред.