Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

IX Международно селскостопанско изложение Златна нива 2009 ще се проведе през май в Русия

IX Международно селскостопанско изложение Златна нива 2009 ще се проведе през май в Русия

IX Международно селскостопанско изложение „Златна нива 2009” ще се проведе в руския град Усть-Лабинск, Краснодарска област от 14-16 май 2009 год., съобщиха за Трактор.БГ организаторите на събитието.

По време на изложението ще бъдат засегнати следните теми, свързани със селскостопански машини и оборудване; растениевъдство и животновъдство; преработваща промишленост; финансиране, кредитиране, лизинг, услуги, информация в областта на селското стопанство и др.

В рамките на изложението ще се проведат и следните събития:
Семинар на тема „Основни проблеми при прибиране на реколтата от зърно”;
Конференции и кръгли маси по проблемите на селскостопанския сектор;
Културна и екскурзионна програма;
Награждаване на участниците в изложението;

На 16 май ще се проведе полева демонстрация на селскостопанска техника.

Целите, които си поставят организаторите на изложението „Златна нива” са следните: укрепване на бизнес и търговските връзки както между регионите на Русия, така и в чужбина; създаване на контакти между производители, финансисти, икономисти и държавни служители. По време на събитието се предостави възможност на руски и чуждестранни производители да покажат селскостопански машини, съоръжения, модерни технологии и постижения на аграрно-промишления комплекс. Ще се предостави и пълната гама от услуги, варианти за кредитиране, информация, застраховки в селскостопанския сектор. Едно от предимства, които предлага изложението „Златна нива” е възможността за демонстрации на технологии и техники за обработка на почвата в полето.

Изложението ще се проведе на площ от 34 500 кв.м. Очаква се участие да вземат над 400 водещи фирми и компании, както от  Русия, така и от целия свят. Събитието ще бъде излъчено на живо в интернет на адрес: www.bearing-gc.ru.

През миналата година участие в Златна нива взеха 400 фирми от областта на селското стопанство, а над 14 000 души посетиха изложението.

Организатори на проявата са Министерството на земеделието на Руската федерация, Администрацията на Краснодарска област, Министерство на земеделието и промишлена обработка на Краснодарски регион и други.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug