Излезе AgriTech Market 2020

Новият брой на специалния проект на Трактор.БГ за пазара на селскостопанска техника вече е достъпен

  • 29.07.2020 8:26
  • 165
  • 1
  • Новини
Излезе AgriTech Market 2020

Фермерите, компаниите в бизнеса със земеделски машини и всички читатели вече могат да се запознаят с новия брой на специалното издание на Трактор.БГ AgriTech Market 2020 - годишен обзор на пазара на селскостопанска техника в България.

Изтеглете БЕЗПЛАТНО AgriTech Market 2020

 

Изданието представя многостранната картина на пазара с данни от статистиката на отдел „Контрол и техническа инспекция“ (КТИ) на Министерството на земеделието, храните и горите.

 

Традиционното проучване включва също наблюденията на търговците на агротехника за изминалата 2019 година и техните очаквания за 2020 г. 

 

За поредна година проектът на Трактор.БГ се реализира с генералната подкрепа на „Агрополихим“ АД

 

Силно присъствие в годишното издание на AgriTech Market 2020 има гледната точка на земеделските производители.

 

Изданието представя анализ на пазара в специално интервю с председателя на Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) – Даниел Минев, фокусирано към основните тенденции и погледа в бъдещето. Ценни наблюдения и коментари споделя в своето интервю и Николай Стефчов, управител на Агритоп.

 

В третото годишно издание отново ще намерите традиционна класация ТОП 100+ на компаниите в бизнеса със селскостопанска техника – производители, вносители и търговци.

Финансовите отчети в сектора показват, че приходите в този сегмент на икономиката вече надхвърлят 1 млрд. лева годишно.

 

Десетки участници на пазара се отзоваха на поканата да участват в изследването на Трактор.БГ, като споделиха своите намерения за покупка на аграрна техника през 2020 г., преоборудване и модернизация на своите стопанства.

 

Изтеглете БЕЗПЛАТНО AgriTech Market 2020

 

Приятно четене! 

Коментари
asdadsdasdasdads
на 25.02.2020 11:42
asdad
Добави коментар