Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Излезе специалният проект на Трактор.БГ - АgriTech Market 2018

Излезе специалният проект на Трактор.БГ - АgriTech Market 2018
Излезе специалният проект на Трактор.БГ - Годишен обзор на пазара на селскостопанска техника АgriTech Market 2018
 
Идеята за това първо издание на AgriTech Market 2018, което е с генералната подкрепа на „Агрополихим“ АД, е да се проследят данните, да се очертаят тенденциите и да се анализира заедно с търговците и стопаните пазара на агротехника, които направиха своя анализ и дадоха коментарите и прогнозите си. 
 
В помощ на това са използвали официалните данни на КТИ, Търговския регистър и ДАКСИ. 
Полезни бяха и отговорите на участниците в националното изследване на Трактор.БГ, от което се открои, че 63% от фермерите планират да купуват нова техника през 2018 г.
 
Любопитно четиво е класацията ТОП100+. Данните за разгледаните фирми показват, че през 2017 г. те са работили в трудна, но интересна среда с големи възможности за печалба и огромни рискове.
 
В изданието се открояват тенденции, които сочат, че 2018 г. дава заявка за достигането на обетования за търговците връх, постигнат през 2015 г. и дори може би ще го надмине. 
 
Изтеглете БЕЗПЛАТНО AgriTech Market ТУК 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug