Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Изложението Агротика 2014 отбеляза исторически рекорд на посещаемост

Изложението Агротика 2014 отбеляза исторически рекорд на посещаемост

Агротика 2014, Солун, Гърция

Рекорден брой посетители бяха регистрирани на 25-то изложение за селскостопанска техника Агротика 2014, което се проведе в Солун, Гърция, отчетоха организаторите от TIF-HELEXPO.

121,699 души посетиха изложението, което е исторически рекорд от началото на провеждането му. Като цяло, броят на обикновените посетители на тазгодишната Агротика е с 270% по-висок от 2012 г. Тазгодишният панаир значително надхвърля предишния исторически рекорд от 102 439 посетители, записан по време на събитието Агротика 1996.

През тази година се е увеличил и броят на международните изложители със 169% спрямо 2012 г. , като те са били от 32 държави. В рамките на форума са сключени редица стратегически партньорства на делегации от предприемачи и фермери от Турция, Македония, Албания и Кипър. Над 70% от посетителите са от области, различни от Солун, а над 20%  – са дошли от други държави на Балканите и по света.

Изпълнителният директор на TIF-HELEXPO, г-н Кирякос Позрикидис (Kyriakos Pozrikidis) съобщи, че престоят и настаняването на изложителите и посетителите на Агротика 2014 е довел до печалби от  35-40 млн. евро в местната икономика.

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug