Изложението БАТА АГРО вече ще се провежда през месец август

Изложението БАТА АГРО вече ще се провежда през месец август

Общото събрание на Българска асоциация на търговците на агротехника взе решение за промяна на периода на провеждане на Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО. През 2014 изложението ще се проведе от 26 до 29 август на летище Стара Загора, съобщиха от Асоциацията.

Всички членове на БАТА АГРО са единодушни, че август месец е по-подходящ за провеждане на селскостопанско изложение. БАТА АГРО се наложи като най-мащабния специализиран форум в България и през последните 4 години успешно се проеждаше в средата на месец май. За още по-оптимални резултати и удобство на земеделските производители и търговци, БАТА АГРО вече ще се провежда в края на месец август.

През 2013 г. Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО достигна рекордните 42 000кв. м. изложбена площ и 190 фирми-изложители. Само за четири години БАТА АГРО успя да спечели доверието на лоялните търговци и посетителите, които наброяват около 20 000 всяка година. Уникалният модел на представяне на земеделска техника, чрез демонстрации и тест драйв, спечели фермерите и се утвърди като успешен.

От Българска асоциация на търговците на агротехника споделят убеждението, че промяната на периода на провеждане на изложението ще увеличи посещаемостта и ще създаде по-добри условия за делови контакти и успешно договаряне на земеделска техника.