Изложението SIMA стартира през февруари в Париж

Изложението SIMA  стартира през февруари в Париж

От 24 до 28 февруари ще се проведе и изложението Sima – Simagena, което е един от най-големите търговски панаири, обхващащ всички важни теми в сферите земеделие и агробизнес.

 

В рамките на форума над 1 700 изложители от 38 страни ще представят продукцията си, технологични подобрения, улесняващи отглеждането на земеделски култури, почвообработката, опаковането и транспортирането на плодове, зеленчуци, зърнени култури. В съпътстващата програма са включени редица агросъбития. 

 

 

По време на Simagena ще бъдат представени лидерите в геномиката. Над 250 говеда, сред които и от месодайните породи Обрак, Шароле, Гаскон, Лимузин и други ще покажат своите достижения пред хиляди фермери. Заедно с това и за първи път, в отговор на голямия интерес към сектора, ще се организира изложба "Ден на животните". Това специално събитие е предназначено да събере на едно място бизнес, фермери и наука, които да обсъдят основните въпроси, касаещи бъдещето на животновъдния сектор.

 

И тази година организаторите очакват в изложбения парк Норд-Вилпент да пристигнат над 200 000 посетители от различни държави.

 

Цената на билета за SIMA е 30 евро на човек, за групи от минимум 10 души – 25 евро на човек, а за студенти – безплатно. Това важи при заявка онлайн, а при купуване на билети на място, цената е 40 евро, независимо от типа пропуск.

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар