Изпратете снимки на посевите си и спечелете награди от Оптиком и Sulky

Изпратете снимки на посевите си и спечелете награди от Оптиком и  Sulky

Оптиком и  специалистът в прецизното торене Sulky стартират своята пролетна игра „Магията на растежа“. В нея ще може да вземе участие всеки земеделски производител, който изпрати своите снимки от полетата, които обработва и ни покаже посевите и тяхното развитие през пролетта.

„Стартираме играта, защото искаме да създадем общност на споделяне на един от най-вълнуващите моменти - поникването на семената и младите посеви. Пролетта е прекрасен сезон, добрите грижи винаги създават прекрасни пейзажи по полетата и така ще се заредим взаимно с прекрасни емоции. 

 

Отделно на това, ще може заедно да проследяваме развитието и състоянието на засетите култури тази година. Ще се радваме земеделците да ни споделят и техните истории от стопанствата и технологиите на отглеждане, които прилагат тази година”, заявиха от екипа на Оптиком по повод старта на играта. 

 

За всички участници са приготвени много изненади, а в края на играта, който е на 10-и май от Оптиком са приготвили и две големи награди - уикенд за двама в Hotel & Relax Zone Cattleya до Крушунските водопади и комплект с инструменти от 30 части.

 

Как може да участвате?

Изпратете снимки на Вашите полета и посеви като лично съобщение на Facebook страницата на Оптиком - FBOpticomOOD или на емайл [email protected] 

 

Опишете какви култури отглеждате през 2019 г. Играта ще се състои в периода 27 март – 10 май 2019 г.

 

Включете се сега.