JCB Agriculture награди Оптиком ООД за развитието на бранда JCB у нас

  • 2926
  • 0
  • Новини
JCB Agriculture награди Оптиком ООД за развитието на бранда JCB у нас
В централата на JCB във Великобритания се проведе Световна годишна среща на дилърите на гамата селскостопански машини JCB Agriculture. Присъстваха 250 делегати от над 20 страни в света, на които успешно се продават товарачите JCB, тракторите JCB Fastrac и другите машини от гамата на JCB Agriculture. 

 
В рамките на събитието бяха представени новостите, които английската компания ще пусне на пазара през 2016. Акцент бяха новите модели телескопични товарачи JCB Agri Pro, специално разработени за развитите пазари и тези с изисквания за Tier 4Final (етап IV) – двигатели, както и новият модел трактор от серията Fastrac 8000.

 
Сред делегатите бяха и представители на Оптиком ООД, вносител на гамата JCB Agriculture в България от 10 години. За успешната работа и постигнат висок ръст на продажбите на трактори JCB Fastrac на българския пазар през 2015 г. екипът на Оптиком получи специално отличие по време на тържествена церемония. 

 
Наградата е трета поред за българските партньори на JCB Agriculture и поставя още по-високи изисквания към качеството на работа и резултатите в полза на крайните клиенти. Освен лидерското 1-во място на пазара на телескопични товарачи в България, екипът на Оптиком през изминалата година постигна висок ръст на продадените неконвенционални трактори JCB FASTRAC, от чиито предимства се възползват редица земеделски стопани в цяла България. 
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!