JCB Finance подкрепя земеделците

  • 02.01.2021 18:09
  • 1392
  • 0
  • Новини
JCB Finance подкрепя земеделците
JCB Finance подкрепя българските земеделски стопани в работата им. Голяма част от стопаните, кандидатствали по схемите и мерките на ПРСР се изправят пред един сериозен проблем – очакването на одобряването на проекта им и договорирането. 
 
Това обаче забавя тяхната работа и води до известни затруднения. 
Именно заради това  JCB Finance и UniCredit Leasing предлагат удобно и разумно решение на техните проблеми. 
 
Високопроизводителните и улесняващи работата във фермата товарачи на JCB са напълно достъпни за всички земеделски стопани и фермери с новата промоция за лизинг.
 
 
100-процентовото качество, иновации и комфорт от JCB, при това с 0% лихва - това е предложението за фермерите от съвместната програма на JCB Finance и UniCredit Leasing. Лизингът е за три години, а вноските са 4 за година, като встъпителната вноска е само 20%. 
 
Телескопични товарачи JCB с различни височини на повдигане и товароподемност ще присъстват на щанда на Оптиком на изложението – от най-малкия JCB 516-40 Agri Plus с компактни размери, 1600 кг товароподемност на 4 м височина до най-големия, JCB 560-80 Agri Plus с 6 тона на 8 м височина за високопроизводителна работа в големи стопанства.
 
Компактните модели JCB 516-40 Agri и 525-60 Agri Plus са хит в животновъдните ферми и за работа в закрити пространства с ограничени размери. Моделът с товароподемност 3600 кг на 7 метра JCB 536-70 Agri Plus ще направи своя български дебют на изложението, а сигурен фаворит на земеделските производители е 541-70 Agri Pro с първата и единствена в света 2-в-1 трансмисия, създадена специално за телескопичните товарачи за работа в селското стопанство.
 
 
Товарачите JCB AgirPro се отличават с уникалната си DualTech VT варио трансмисия, предлагаща на фермерите най-доброто от два свята чрез съчетаване на прецизното управление при ниски скорости чрез хидростатичния модул с върхова ефективност при високата скорост и ускорение на Powershift модула в една обща трансмисия. Не случайно иновативните телескопични товарачи JCB AgriPro спечелиха като най-добрата Машина на годината 2017 на SIMA в сектор машини за товаро-разтоварни дейности и сребърен медал в раздел Иновации.
 
За да бъдат земеделските стопани още по-улеснени и да съчетаят необходимото с удобното, за започващото изложение БАТА АГРО в Стара Загора Оптиком ООД, официалният представител на JCB в България, е подготвил атрактивни предложения за своите клиенти. 
 
На изложението те ще могат да се възползват от специалните промоционални цени за товарачи JCB, номер 1 на пазара, както и за другите машини, представени от Оптиком. Търсете зеления печат „БАТА ЦЕНА“, питайте екипа на Оптиком и вдигнете производителността на Вашето стопанство с изгодни инвестиции!
 
Иначе Оптиком ООД, българският партньор на JCB Agriculture, ще представи от 16 до 19 май на изложението за агротехника БАТА АГРО и високоскоростните трактори JCB Fastrac с моделите 8330 с мощност 348 к.с. (8,4-литров, 6-цилиндров двигател AGCO Power T4f) и 4220 с мощност 235 к.с. от AGCO Power 6,6-литров 6-цилиндров двигател, Т4f. 
 
JCB 403 Agri е компактен колесен челен товарач с чупеща рама, висок само 2,2 м и широк само 1,1 ми  и с товарен капацитет 0,3 куб.м, способен да работи ефективно в затворени тесни пространства, във и около сградите, в целия широк спектър от ферми в селското стопанство - от свинеферми , птицеферми, млечни ферми до разсадници и коневъдни центрове.
 
За по-голяма производителност и мултифункционалност товарачите JCB се предлагат с голям избор от приспособления – кофи за зърно, щипки за бали, четки за почистване, мултифункционални щипки, багерно устройство и др.
 
 
Още за промоциите и изненадите, които Оптиком и JCB Agriculture ви готвят на БАТА АГРО, можете да видите на www.opticom-bg.com, а също така и на www.jcb-agri.bg.