Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

JCB инвестира 80 милиона паунда за двигателя Ecomax покриващ еко нормите Tier 4 Final

JCB инвестира 80 милиона паунда за двигателя Ecomax покриващ еко нормите Tier 4 Final

новият двигател JCB Ecomax

Английската компания JCB инвестира рекордните 80 милиона лири в създаването и пускането на пазара на своя най-екологичен двигател ECOMAX 4,4l. За разлика от други компании на пазара, JCB директно се прицелиха в еко -нормите TIER 4 Final.

 

Новият двигател е достигнал високите еко-норми без да има оборудван добре познатия от автомобилостроенето филтър за твърди частици ( DPF ) и на практика след изгарянето в двигателя няма нужда от допълнителна филтрираща система във вертикалния ауспух до кабината на трактора.

Първоначално тестовете на инженерите показали, че по-лесно може да се достигнат желаните еко-норми чрез използването на DPF филтър. Оказало се обаче, че при високото натоварване, което имат тракторите, това води до по-висока консумация на гориво и повишено налягане в двигателя. Поради тази причина са приложение други технически нововъведения, без да се използва филтър за твърди частици.

 

JCB Ecomax T4 беше награден с отличие за иновации на изложението за селскостопанска техника SIMA в Италия, както и от специализираното италианско списание "Diesel".

 

Основните предимства на JCB Ecomax са намалената консумация на гориво, намалената цена, като част от цената на цялата машина; По-добра надеждност от към сервизно обслужване. Новият двигател е с удължен сервизен интервал от 500 моточаса.

 

Друга сериозна инвестиция при JCB е надграждането на популярния двигател JCB Dieselmax 444 към новия JCB Dieselmax 448 с работен обем 4800 куб.см.  Той покрива еко нормите Tier 4 Interim и осигурява до 300 Kw мощност .

 


Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug