Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

JCB представи нови телескопични товарачи Loadall на презентация край Прага (ВИДЕО)

JCB представи нови телескопични товарачи Loadall на презентация край Прага (ВИДЕО)

JCB представи нови модели телескопични товарачи и ъпгрейд на всички модели  от серията Loadall на презентация край Прага. Eкип на Фермер.БГ бе поканен на събитието от официалния вносител на марката за България – фирма Оптиком.

Новите телескопични товарачи JCB 560-80 Agri Plus и 550-80 Agri са най-производителните модели от серията Loadall и са с увеличена товароподемност до 6 тона и височина на повдигане до 8 метра.

 

 

Новата гама Loadall e с подобрена хидравлична система, която обещава до 20% увеличение на производителността.

Дейвид Муран, Продуктов мениджър JCB коментира: „JCB Loadall e серийно оборудван с новата регенеративна хидравлика, която гарантира по-бързо снижаване на стрелата, осигурява до 4% икономия на гориво и спестява време на фермерите“

 

 

Новите модели са с подобрена Smooth Ride Suspension система, която се активира автоматично, дори когато машината е на ход и операторът може да превключва режимите в движение.

 

JCB представиха иновативна система за управление на работните приспособления, която автоматично разтърсва кофата или вилицата за освобождаване на лепкави материали или за постепенно спускане на фураж и зърно. Силата на разтърсването се регулира чрез пропорционално движение на джойстика за управление.

 

В кабината вече е изведен бутон за освобождаване на налягането от допълнителната хидравлична мощ за по-голямо удобство при смяна на прикачените приспособления.

 

 

„Обновените модели телескопични товарачи се предлагат с пакет от мощни LED светлини. Друга нова опция е задна светлина за теглича, както и нови видове тегличи Rockinger.“, допълни още Дейвид Муран.

 

Изцяло новият телескопичен товарач 525-60 Agri е с къса колесна база и компактни размери, която осигурява максимална подвижност при управление на четирите колела.

 

Според Дейвид Муран „Най-производителният модел от серията Loadall e 560-80. Той е предназначен да обслужва големи ферми. Максималната товароподемност е 6 тона и повдигане на височина до 8 м. Машината е с EcoMAX двигател на JCB, Tier 4 Final, отговарящ на всички европейски изисквания за вредни емисии. Задвижвана е чрез четиристепенна или шестстепенна Powershift трансмисия в зависимост от модела. “

 

 

JCB вече предлага пълна гама машини Loadall, която покрива целия спектър от потребности на модерното селско стопанство. Заедно с представените нови модели са усъвършенствани и старите,  за да достигнат максимална производителност и ефективност.

 

Повече подробности за новите модели на JCB Loadall можете да получите от официалния дилър за България – Оптиком ООД или в интернет на адрес opticom-bg.com, jcb-agri.bg.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug