John Deere напрaви подобрения на кабината при тракторите от серия 5E

John Deere напрaви подобрения на кабината при тракторите от серия 5E

John Deere пусна на пазара универсалните трактори от серията John Deere 5E с нововъведения и подобрен дизайн на кабината.

Новите кабини са създадени по начин, който осигурява по-голям комфорт, производителност и гъвкавост при работа, посочиха от компанията производител.

Кабините при моделите трактори 5055E, 5065E и 5075E, с мощност от 55 до 75 к.с., разполагат с две нови опции – те могат да бъдат оборудвани или с отоплителна/охлаждаща система, монтирана на покрива на кабината, или с високотехнологична климатична система. Кабините разполагат с предно, задно и странично отваряне на вратите и прозорците за по-добра видимост.

И трите модела John Deere 5E са оборудвани с 2,9-литрови трицилиндрови двигатели John Deere PowerTech M Tier III, които осигуряват икономия на гориво и ниски нива на вредните емисии. Хидравличната система е с независими помпи.

Тракторите John Deere 5E са със синхронизирана трансмисия с девет предни и три задни предавки.

Тракторите John Deere 5E могат да бъдат обордувани с два саморазтоварващи или несаморазтоварващи челни товарача с капацитет на повдигане 873  кг или 989 кг.  Максималната височина на повдигане е 3,38 м.

John Deere 5E са подходящи за различни по размер и структура стопанства – както за животновъдни ферми, така и за зърнопроизводителни стопанства, зеленчукопроизводство и др.