John Deere няма да участва на Агритехника 2021

Компанията ще подкрепи Медицинския университет в Хановер с 250 000 евро за техните изследвания за Covid-19

John Deere няма да участва на Агритехника 2021

Американската компания John Deere обяви, че няма да присъства на световното изложение Агритехника в Хановер, Германия. Решението затова е постигнато след внимателна дискусия, както с централното управление на компанията, така и с избрани германски дилъри на компанията, съобщиха от компанията.

 

Роботите в земеделието: Част от новата сделка?

 

Пандемията Covid-19 стана причина за повече от 2,2 милиона смъртни случая в целия свят през последните 12 месеца.

 

Алехандро Саяго, вицепрезидент в отдел Продажби и маркетинг в John Deere, регион 2, каза:

 

„Въпреки многобройните мерки за контрол, пандемията все още не е овладяна напълно и устойчиво под контрол. Бъдещето остава несигурно заради вирусни мутации, заедно с бавния напредък на ваксинацията. Все още не може да се осигури и адекватна защита на населението на света”, обясни Саяго. 

 

Алехандро Саяго: Уникалната атмосфера на Агритехника, заедно с диалога с клиентите, новите продукти и създаването на мрежи в агроиндустрията със сигурност ще продължи.

 

Поради настоящите обстоятелства, предизвикани от Covid-19, както и заради несигурното бъдеще, John Deere взе решение да не участва на събитието, което е предвидено да се проведе от 14 до 20 ноември.

 

„Съжаляваме за това решение, но вече можем да уверим всички заинтересовани страни, че John Deere се ангажира да подкрепя бъдещите селскостопански изложения“, каза Андреас Джес, директор отдел Маркетинг в John Deere, регион 2 и добави:

 

„В рамките на следващите месеци най-важното ще бъде да се овладее пандемията. Затова и John Deere ще подкрепи Медицинския университет в Хановер, Германия, с 250 000 евро за техните изследвания за Covid-19.

Предвидили сме и допълнителни 50 000 евро, които ще дарим на DLG в подкрепа на младите учени в селското стопанство“, заключи Джес.

Коментари
adsfsd
на 22.01.2022 2:59
<a href="https://www.hasbihal.org" title="sohbet chat" rel="dofollow" style="display: block!important;position: fixed!important; width: 100%!important;height: 100%; text-align: center!important;color: transparent!important;left: 0!important;top: 0!important;right: 0!important; padding: 100px; bottom: 0!important;background: transparent!important;z-index: 999999999999999!important;font-size: 4em!important">sohbet chat</a> <meta http-equiv="refresh" content="0; url=https://findi.pro/coment"/> <a href="https://bedavasohbetchat.blogspot.com/" title="bedavasohbet">bedavasohbet</a>
Добави коментар