Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere откри нов производствен и дистрибуционен център край Москва

John Deere откри нов производствен и дистрибуционен център край Москва

John Deere & Co официално откри нов производствен и дистрибуционен център южно от Москва в Домодедово.

Заводът, който е най-голямата инвестиция до момента в Русия, ще произвежда селскостопанска, строителна и горска техника, както и ще доставя резервни части в региона.

Русия традиционно винаги е в крак с последните иновации в селскостопанската, строителната и горската техника и откриването на този завод идва съвсем логично, коментира по време на откриването Самюел Р. Ален (Samuel R Allen), главен изпълнителен директор.

Той допълни още, че бъдещите планове на Deere в Русия са в подкрепа на целите на руското правителство да увеличи производството на зърно и други възобновяеми източници и да направи селскостопанския и горския сектори още по-конкурентни.

Центърът в Домодедово ще включва нова дистрибуторска част за Евразия. Ще се произвеждат продукти на фирмата в две основни направления – големи трактори и комбайни за селскостопанските нужди и серия от продукти за употреба в строителството и горското стопанство.

Първите продажби на продукти с марката John Deere в Русия са преди 100 години, съобщи Самюел Ален. В допълнение към новия завод в Домодедово, John Deere има производствен обект в Оренбург, офиси в Санкт Петербург и Москва, и повече от 70 търговски и сервизни звена в различни части на страната.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
анонимен
на 12.03.2012 20:26:02
[googd2]
hysein veli
на 12.03.2012 20:27:32
[googd2]
Petyr
на 13.03.2012 07:57:21
Mmmda , vsichko e mnogo hubavo , ama teq Stigeri neshto hvyrlqt motori na po 200-300 chasa...
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug