Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere представи новата серия трактори 8R, оборудвани с филтър за твърди частици

John Deere представи новата серия трактори 8R, оборудвани с филтър за твърди частици

Трактор John Deere

John Deere предлага по-различен метод за борба с вредните емисии. Серията трактори 8R отговаря на изискванията за борба с вредните емисии от стандарта Euro Stage 3B/US Tier 4 Interim за машините над 175 к.с. Tier 4i е в сила със започването на новата 2011 г.

Петте модели са оборудвани с 6 цилиндров двигател PowerTech PSX и допълнителна мощност от 15 к.с. за всеки. Най-мощният модел от серията е модела 8360R.

Изгорелите газове попадат в камера с широк диаметър, намираща се в непосредствена близост до ауспуха. В модулната камера е поместен окислителен катализатор, обработващ попадналите там въглероден оксид, въглеводороди и някои фини прахови частици. В камерата е разположен и филтър за твърдите частици.

Филтърът за твърди частици се почиства автоматично като периодично се обгаря с впръскване на дизелово гориво. При сервизното обслужване обикновено се отстранява и натрупването на останалите фини сажди.

Другите технологии, които вече се използват при тракторите от серия 8R на John Deere, са рециркулацията на отработените газове за регулиране производството на азотния оксид и променливата геометрия на турбокомпресора в комбинация с по-мощната система за управление на двигателя.

 

За повече информация: Мегатрон ЕАД; тел. 02/975 1 555

megatron@megatron.bg

www.megatron.bg


© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
ф
на 10.06.2013 09:34:04
Раздут балон и много, много лъжи за сортовете ечемик на института, а за овеса да не говорим...още по зле е. Абе тоя директор добре ли е-как още не е разбрал, че в страната се отглеждат много европейски сортове ечемик. Сигурно ги сънува тия 90 %. Като е събрал хората, ами поне да не ги лъже!
ечемик
на 10.06.2013 11:50:41
Стига сте обиждале Вълчев, че той е човек на герберите-не се знае какво ще се стовари5 на главите ви.[:hammer:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug