Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere пуска технология B-Wrap за съхрнаняване балите на открито

John Deere пуска технология B-Wrap за съхрнаняване балите на открито

Земеделската практика до сега показва, че за да се запази високото качество на балите със сено през зимата, е те да се съхраняват в закрити помещения.

За 2013 год, обаче John Deere предлага нова алтернатива с B-Wrap технология, която не налага прибирането на сеното на закрито.

B-Wrap обвива балите на същия принцип както обикновените опаковъчни мрежи, но ги защитава много по-добре, като значително намалява стопанските загуби и запазва хранителната стойност на сеното, каза Лаура Коб (Laura Cobb), младши маркетинг мениджър на John Deere.

B-Wrap защитава балите с материал, базиран на Tama SCM технология. Този материал предпазва от дъжд и сняг, както и от влагата на земята. Tama SCM разполага и със специални отвори, през които да се оттича водата от вътрешността на балата, за да не се получава конденз.

B-Wrap е на ролки, също както обикновената опаковъчна мрежа и може да се прилага при ролонните балопреси John Deere от 7-ма, 8-ма и 9-та серии.

Всичко, което е необходимо да се направи, е дилърите на John Deere да инсталират  B-Wrap пакета, който ще позволи балировачката да се превключва от опаковане с обикновени мрежи към опаковане с  B-Wrap. По време на работа в полето, превключването отнема не повече от 5 минути.

За да бъде максимално практична B-Wrap технологията може да се използва за балиране на слама, остатъци от царевица.

Коментари
ани
на 08.06.2013 17:41:28
[stars]
анна-мария
на 08.06.2013 17:42:54
[:hammer:]
павел
на 08.06.2013 17:44:13
[:thanku:]
георги
на 08.06.2013 17:44:45
[:driver:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug