Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere пусна на пазара нова серия компактни трактори

John Deere пусна на пазара нова серия компактни трактори

John Deere 1026

 

John Deere пусна на пазара нова серия компактни трактори. Това са най-малките досега модели - John Deere 1023E и John Deere 1026.

 

Тези изключително икономични и маневрени трактори са предназначени предимно за работа в малки стопанства, както и за комунални нужди и поддръжка на зелени площи.

 

Моделът 1023Е е с мощност 23,5 к.с., а 1026 има мощност 25,2 к.с. и може да бъде оборудван и с челен товарач.

 

И двата нови модела трактори са с 3-точкова навесна система, както и новите автоматични механизми AutoConnect™, iMatch™ и AutoHitch™, за по-лесно и бързо сменяне на прикачния инвентар.

 

И двата трактора са изключително стабилни, въпреки малките си размери. Оборудвани са със сгъваеми рол-бари ( ROPS ).

 

Голяма част от функциите на трактора могат да се управляват от тракториста по време на работа, без да е нужно спиране и слизане от машината. Така например по време на косене, с лост от трактора, оператора може да променя в движение височината на извършваната коситба.

 

John Deere 1026 R


© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug