Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere увеличава производствените си инвестиции в Русия

John Deere увеличава производствените си инвестиции в Русия

John Deere трактор с дискова брана John Deere

 

Американската компания John Deere ще увеличи през тази година производствените си инвестиции в Русия.

 

От една страна средства ще бъдат насочени към разширяване на производствените мощности на площадката в Домодедово, а от друга страна John Deere ще основат съвсем скоро собствена лизингова компания, която да обслужва клиентите на фирмата в Русия.

 

Новината за новите инвестиции на John Deere дойде по време на традиционния годишен икономически форум, който се провежда в Москва.В делегацията от САЩ присъстваха Председателя на съвета на директорите на John Deere и Финансовия директор на компанията.

 

 

В последните дни котировките на John Deere бележат плавно повишение, заради добрите прогнози за развитие на компанията и все по-нарастващото търсене на храни в световен мащаб и нуждата от модерна техника в земеделието.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug