Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Кабинетът ще предложи на Народното събрание закриването на КТИ

  • 15.07.2015 12:04
  • 2328
  • 0
Кабинетът ще предложи на Народното събрание закриването на КТИ

комбайн New Holland

Правителството ще предложи на Народното събрание проект на закон за изменение и допълнение на Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника. Предлаганата промяна е да се закрие Контролно-техническата инспекция (КТИ) като специализирана администрация към Министерството на земеделието и храните, а нейните функции да бъдат поети от МЗХ и от областните дирекции „Земеделие”, съобщи Фермер.БГ.
 
В резултат от предложените със законопроекта промени се осигуряват необходимите условия за повишаване на ефективността на управление на дейностите по регистрация и контрол на земеделската и горска техника, като същевременно се постига и оптимизация на числеността на административния персонал, ангажиран с дейностите в обхвата на Закона, съобщават от Правителствената информационна служба.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug