Каква лозарска ножица да изберете

Каква лозарска ножица да изберете

Лозарството е традиционен поминък по нашите земи и през последните години сериозно се развива. Това, заедно с нестихващия интерес към отглеждането на различни сортове грозде, повишава интереса към този тип земеделска дейност.

Всеки опитен лозар знае колко е важно да разполага с подходящи ножици, за да се грижи за лозовите насаждения и при гроздобер. Те му позволяват да задоволи оптималните нужди на стопанството и да гарантира по-добра реколта. Качествената изработка е гарант за ефикасна работа, пестене на време и усилия.


Лозарските ножици биват няколко вида:

●        Ръчни;

●        Електрически;

●        Пневматични.


Основното приложение на този инструмент е да се подрязват тънки клонки, стебла и високи треви със силни стебла. С оглед това какви са размерите на площите с грозде, всеки един лозар избира най-подходящия вид ножица.

 

 

При избора на продукт се поинтересувайте за:

●        Диаметъра на рязане;

●        Дължината на инструмента;

●        Теглото му;

●        Комфорт при работа с една ръка;

●        Ергономичност;

●        Възможност за подмяна и ремонт на части;

●        Материалите на изработка.


Купете при нас


В Tractor.bg имаме възможността да Ви предложим продукти на търговци от цялата страна. Те редовно обновяват своя инвентар и са в готовност да Ви предоставят допълнителна информация за ползите и приложението им. Не губете време в лутане. Позвънете на посочените телефони, за да Ви отправят най-добра оферта и да Ви дадат професионален съвет, отговарящ на собствените Ви потребности.

 

Регистрирайте се и продавайте

 

В сайта само за минути може да създадете акаунт, който Ви позволява да търгувате свободно онлайн. В интернет физическите разстояния не са от значение. Ако досега клиентите Ви са идвали на крака в магазина, то сега те могат да стигнат до Вас, само с един клик. Разширете възможностите си и още сега публикувайте своите първи оферти в Tractor.bg.

Добави коментар