Какви ще са новостите и акцентите от Оптиком на БАТА АГРО 2018?

Какви ще са новостите и акцентите от Оптиком на БАТА АГРО 2018?
Фокусът на щанда на Оптиком на изложението БАТА АГРО 2018 ще бъдат зърнокомбайните Rostselmash, които от началото на есента на 2017 са „под покрива“ на компанията и имат отличен прием на пазара.
 
Първите продажби за сезона са вече факт, особено успешна се оказва формулата за продажби на лизинг с 0% лихва и изплащане за 60 месеца, разработена съвместно от Rostselmash Finance и Оптиком, която позволява на българските зърнопроизводители да се сдобият с високопроизводителни, високотехнологични, надеждни и достъпни комбайни. На изложението ще бъдат представени сламотръсните VECTOR 425, ACROS 595, RSM 161 и роторният TORUM 765. Подходящо допълнение към комбайните Rostselmash, а и към други брандове, са предлаганите от Оптиком безредови хедери - лифтери за слънчоглед и редови за царевица на Moresil.
 
Гамата селскостопански машини на JCB ще са представени начело с флагмана – телескопичните товарачи. Очаква се специалния юбилеен експонат JCB 541-70 Agri Pro, единствен за България и произведен в чест на 40-годишнината от старта на производството на телескопичните товарачи JCB, превърнали се в икона и №1 по продажби в света и в България. 
 
 
Изборът на подходящ телескопичен товарач за своето стопанство посетителите ще направят измежду моделите JCB 535-95 Agri Plus (3,5 тона на 9,5 м височина), JCB 531-70 Agri (3,1 т на 7 м), JCB 536-60 Agri (3,6 т на 6 м), а за нуждите на животновъдния сектор и за работа в закрити помещения и тесни пространства се предлагат компактни модели, както и челни товарачи с чупеща рама. Всички товарачи JCB се предлагат на изплащане до 3 години с 0% лихва по съвместната програма на Оптиком и JCB Finance. На щанда ще грее и уникалният високоскоростен трактор JCB Fastrac 8330 с несравним комфорт и параметри за максимална производителност. 
 
От Оптиком са подготвили няколко премиери при тракторите Landini и McCormick. Дебют се очаква да направи новият Landini Rex 4 с кабина, предлагащ важни иновации. Дългоочакван е и дебютът на най-мощната серия на бранда McCormick X8, включваща три модела съответно с 264 к.с., 286 к.с. и 310 к.с. и 4-диапазонни безстепенни варио трансмисии VT Drive и оборудвани с 6-цилиндрови двигатели Betapower T4f. За пръв път ще покажем и моделът McCormick X7.690 с новия 6-цилиндров Betapower Fuel Efficiency T4f 225 к.с. двигател и трансмисия Powershift P6-Drive.
 
 
Очакван интерес ще предизвикат комбинираните сеялки SKY MaxiDrill и универсалната SKY Easy Drill, която в зависимост от нуждите и предпочитанията може да работи като конвенционална, полудиректна или директна, при това с всякакъв вид и размер семена и с висока работна скорост над 20 км/ч.
 
Предвидено е специално лизингово предложение за почитателите на прецизните технологии в земеделието от MonosemSulky и Kuhn, което ще бъде разкрито на изложението. Иновативни решения за високо прецизно и щадящо природата наторяване предлагат торачките на Sulky, чийто експонат X40+ с бункер 3100 литра е версия ECONOV с автоматичен секционен контрол на наторяването, а като опции се предлагат възможност за работа с трактор с ISOBUS, компютър VISION със 6-секционен GPS Matrix 840GS или компютър Quartz с 12-секционен GPS контрол.
 
При лидера в прецизните сеялки Monosem акцентът е върху системата за електрическо задвижване на сеещите секции.
 
 
Това е технологично подобрение, пестящо време и увеличаващо производителността на агрегата трактор-сеялка, като същевременно предоставя удобство на оператора и гарантира прецизност. Сеещият апарат на Моносем, работещ на вакуумен принцип, е конструиран така, че да може да сее всички видове семена, освен популярните култури слънчоглед и царевица, нашумелите от скоро нахут, соя, боб, памук и дори рапица.
 
За есенните и следжътвени почвообработки предложенията включват брани, култиватори, плугове за плитка оран, плугове обръщателни и конвенционални от Ovlac. Овощари, лозари, животновъди и зеленчукопроизводители също ще видят подходящи за техните стопанства машини.

 

Повече информация за цялостното портфолио с машини можете да получите в сайта на официалния вносител на брандовете за България - Оптиком ООД, както и на тел: 0700 20 205.

Добави коментар