Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Калкулатор за изчисляване на загубите при работа на трактори без GPS пусна Trimble

Калкулатор за изчисляване на загубите при работа на трактори без GPS пусна Trimble

GPS Trimble

 

Онлайн калкулатор за изчисляване на загубите при работа на трактори без GPS системи пусна производителя на навигации за селското стопанство - Trimble.

 

За да разбере всеки фермер, колко най-ориентировъчно губи в разходи причинени от неизползването на GPS оборудване, трябва да бъдат посочени данни за обработваемата площ, ширината на прикачния инвентар, броят на обработките, застъпването без GPS до момента, както и ориентировъчните производствени разходи на хектар.

 

 

Според университета Halle в Германия препокриването при сеитба в земеделските стопанства е средно 2.2 %, а при дискуване 10.7%.

 

 


Изпробвайте онлан калкулатора от тук

Коментари
nekazvam
на 19.06.2010 09:11:47
mnogo sa qkijavascript:
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug