Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kioti пуснаха на пазара нова серия трактори. Новите Kioti EX ще са в България през Август

Kioti пуснаха на пазара нова серия трактори. Новите Kioti EX ще са в България през Август

компактен трактор Kioti EX

 

Kioti пуснаха на пазара новата серия трактори - Kioti EX. Специално за Трактор.БГ официалния вносител на KIOTI за България - СД Драганови, заявиха че новата серия ще бъде в България в средата н амесец Август.

 

 

Kioti EX е серия от типични универсални компактни трактори, която е представена от 4 модела : Kioti EX 35 ( 38 к.с. ), Kioti EX 40 ( 41 к.с. ) , Kioti EX 45 ( 45 к.с. ) и Kioti EX 50 ( 50 к.с. ). Новото при тази серия трактори е, че всички са оборудвани с пълзяща скоростна кутия ( Creeper ) с 24 предни и 24 задни предавки.

 

Друга новост са зелените двигатели Tier 4, които отговарят на последните Европейски норми за екология. Те са 3 цилиндрови, дизелови с вертикално разположение, 4 тактови с водно охлаждане. Обемът им е от 1826 до 2435 куб.см.

 

Още на пръв поглед правят впечатление по-ниските задни гуми. Тази новост е с цел позволяването за работа на трактора в по-тесни пространства, като животновъдни ферми, обори, складови помещения, оранжерии и др.

 

Новост при новата серия Kioti EX е и по-широката, по-безшумната и с повече видимост кабина. Тя е оборудвана и с нов LCD цветен контролен дисплей. Той предлага висока видимост чрез указателни знаци с LED светлини. LCD монитора показва също ВОМ скорост, ниво гориво и индикатор за подгряване, оборотите на двигателя, неутрално положение на скоростната кутия, мото часовник , единична спирачка, 4-WD, автопилот (само за HST трансмисия), температура, зареждане, налягане масло и др. Освен това, кабината отговаря и надвишава евро-нормите за безопасност (ЕЕС / ОЕCD)

трактор LED

 

Тракторите Kioti EX серия са оборудвани сериино и с MLS клапан на навесната система, който позволява контрол на скоростта при спускане и заключване на ВОМ в неутрално положение, а също така силов, позиционен и миксиран контрол.

 

Очакваната цена на Kioti EX ще бъде около 34 900 лв. с ДДС

 

Повече за новата EX серия на Киоти, очаквайте във видео репортаж на Трактор.БГ или се свържете с дилъра за България , СД Драганови - Пловдив - 032/ 693022      ;   pid@plov.omega.bg

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug