Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Китайски комбайни John Deere пробиват на руския пазар

Китайски комбайни John Deere пробиват на руския пазар

www.fermer.bg

Американски комбайни John Deere, сглобени в Китай започват да пробиват на руския пазар.

Китайската компания General International Co. е внесла през изминалата седмица 17 зърнокомбайна в 5 руски области.

Според руския министър на земеделието, Николай Кологовров, машините са много надеждни, комфортни и 2 пъти по-производителни в сравнение със старите използвани модели руски комбайни.
Една от най-добрите характеристики на сглoбeните в Китай, комбайни John Deere е, че могат да работят безпроблемно при кално и дъждовно време и имат специални системи за прибиране на мокро и тежко зърно.

В края на Август General International Co. ще внесе и 10 нови силажокомбайна. 

От руското агроведмоство съобщават, че машините ще се лизинговат преференциално по пилотен проект на Министерството на земеделието , целящ развитие на търговските отношения на Русия с Китай в сферата на селскостопанката техника.

Китайската фирма General International Co. е сертифицирана по ISO 9001 и освен комбайни, произвежда мелници за брашно, силози за зърно, фуражни кухни и др.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug