Комбайни и трактори New Holland за ефективна жътва показа ИнтерАгри (ВИДЕО)

Комбайни и трактори New Holland за ефективна жътва показа ИнтерАгри (ВИДЕО)

В навечерието на активната жътвена кампания Интерaгри България АД взе участие в открит ден на полето, където показа пред земеделски производители трактори и комбайни New Holland. Събитието е част от проведените през май инициативи за срещи с фермерите в цялата страна. Във всеки един район, компанията показа най-добрите комбинации от машини за конкретните условия и терени.

При зърнокомбайните New Holland от Интерагри показаха пред земеделските производители в землището на Овча Могила двете технологии на работа – роторна и сламотръсна.


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:


„Показали сме CR9090 (500 к.с.) – най-големия комбайн на New Holland. Той е с двуроторна технология. С гордост можем да заявим, че комбайнът CR 9090 няколко години поред държи Световен рекорд за прибиране на пшеница – което ще рече за осем часа машината прибира 551 тона пшеница. Отличава се с това, че машината е основно за големи фермери и големи стопанства. С една такава машина спокойно могат да се гледат 15 хил. дка земя, а с няколко от тях може до 50,60, а защо не и до 100 хил. дка“, съобщи пред Трактор.БГ Калин Петров от Интерaгри България.

Най-доброто почистване при този модел комбайни е гарантирано благодарение на системата OptiClean TM, с високи ъгли на хвърляне към ситата и с най-голямата площ за почистване измежду всички комбайни на пазара.

Другият комбайн, изложен на полето беше от серията CX 8000 – моделът CX 8080 с 400 к.с.

“Машините са с SCR технология – система AdBlue за изгаряне на газовете, което е съобразено с европейските норми за околната среда. Тази система има още много положителни неща, като икономия на гориво в порядъка на 12-15 %, като същевременно удължава живота на двигателя от към масла, филтри и т.н.“, обясни  Калин Петров

Този модел комбайни са оборудвани със системата "Agressive power-rise", която гарантира постоянно захранване дори при работа в най-трудни условия. В кабината на комбайните New Holland, която е с най-голяма площ от предлаганите на пазара, операторът има пълен контрол до всички функции по време на работа. Благодарение на вградения цветен IntelliView монитор и допълнителните управляващи системи Smart Steer и Intelli Steer се постига още по-добра навигация и производителност при работа.Това е от допълнителна важност, когато се работи с хедерите VarifeedTM или Extra Capacity, които се справят перфектно с тежки или дълги растителни стебла.

На полето фермерите видяха изложени и трактори от T серията на New Holland –  модел T6070 със 140 к.с. и модел T8.390. с максимална мощност 390 к.с. Тракторите и комбайните New Holland са с двигател Fiat Power Trent и със система за изгаряне на газовете.

Показаните на полето трактори на New Holland могат не само да посрещнат всички нужди при работа в стопанството. Те могат да предложат и повече: за всяка операция е нужна отлична видимост в зависимост от условията: на пътя, в стопанството или на полето. Тракторите от тази и останалите серии на New Holland осигуряват  360° абсолютна видимост. Водещата в индустрията Horizon кабина на New Holland е създадена да осигури видимост и контрол при всяка операция, както и изключителен комфорт с ниско ниво на шум: само 71 db.

От Интерaгри България, официален вносител на марката New Holland  заявиха, че срещите с фермерите тепърва предстоят, като по този начин, компанията ще се опита да бъде по-близо до своите клиенти и да демонстрира машините New Holland в реални условия на българските полета.



© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!