Комбайните на NEW HOLLAND ви спестяват пари всеки сезон

Комбайните на NEW HOLLAND ви спестяват пари всеки сезон
Световни рекордьори, върхова производителност и нищожни загуби, ИНТЕРАГРИ България предлага точният комбайн за всяко стопанство
 
Възползвайте се от специалните условия за покупка на официалния вносител, за да спестите пари и спечелете сигурност
 
Два фактора са решаващи при жътвата – климатичните условия и техниката. Все повече фермери се ориентират към нови и надеждни машини, за да не оставят продукцията си на полето, когато времето е срещу тях. Не са рядкост обаче и тези, които в последния момент търсят най-практичната и доходоносна инвестиция. Специално за тях разделихме в кратка класация най-подходящите комбайни, според размера на стопанството. 
 
 
Другият ключов параметър, по който са подбрани предложенията е икономическата изгода от покупката. Добрата новина за всички земеделски производители през този сезон идва от ИНТЕРАГРИ България и тяхното атрактивно предложение. Единственият официален вносител на ненадминатите по своята производителност комбайни NEW HOLLAND обяви нови специални цени и условия, валидни до изчерпване на количествата. Вземете само сега комбайн NEW HOLLAND на промоционална цена, с безплатна доставка и изключително ниска годишна лихва от 1,45%. Благодарение на директното си партньорство с производителя, ИНТЕРАГРИ България предлага и специална 2-годиша стандартна гаранция за всички серии комбайни и възможност за удължени сервизни планове до 6 години.
 
Стопанства от 2 до 5-6 хил. декара
Подходящи за земеделските производители обработващи по-малки стопанства са комбайните от новата серията ТС на NEW HOLLAND, представени скоро на БАТА Агро. Те са компактни и опростени. Същевременно предлагат най-високия капацитет в своя сегмент, благодарение на редица патенти, като самонивелиращата се система SmartSieve™, която запазва високото представяне на машината и неутрализира неблагоприятното влияние на страничните наклони до 25% в зависимост от културата.
 
 
Сред предимствата и опциите, които правят ТС предпочитан избор за земеделските производители, обработващи до 5-6 хил. декара е и уникалният роторен сепаратор. Той повишава производителността ви с до 10%, дори при жътва в тежки условия. 
 
Същевременно с комбайните ТС се радвате на премиум качество на очистването, благодарение на по-големия овършаващ барабан и технологията Pre-Sieve, с която постигате 25% очистване на зърното още преди горното сито. 
Настанете се в новата кабина и почувствайте комфорта и високата производителност.
 
От 3 до 10 хил. декара 
Фермерите обработващи малко по-големи стопанства също може да разчитат на NEW HOLLAND и ИНТЕРАГРИ България. Ефективното решение, за предстоящата бяла жътва, за тях са машините от серията CX6000. Те пестят време и средства, благодарение на патентованата трикаскадна очистваща система, подобряваща производителността с до 15%.
 
 
Комбайните от тази серия се управляват лесно и удобно, благодарение на стандартния IntelliView IV монитор. Освен, че ви пестят средства с най-ниските загуби в класа си, комбайните от серията СХ ви пестят и време, с повишения капацитет на бункера до 9300 л. и увеличената вместимост на горивния резервоар, до 670 л.
 
Над 7 хил. декара
Често, фермерите обработващи над 7 хил. декара избират направо по-големите модели от серията CX. И не случайно, СХ8 са най-високопроизводителните сламотръсни комбайни!
 
В съвременните машини уникалните системи на NEW HOLLAND са това, което разширява възможностите и капацитета, без да са нужни корекции в мощността или очистващата площ. Така разходите за поддръжка са по-ниски, а работата бързо и добре свършена. В серията CX8 се използват нови двигатели FPT с технология HI-eSCR, отговаряща на стандартите Tier 4B и най-доброто от NEW HOLLAND. В това число, най-големият овършаващ барабан в индустрията, подобряващ овършаването и значително намаляващ начупването на зърното, както и уникалните за пазара системи за самонивелиране SelfLeveling™ и за автоматично регулиране на скоростта на вентилатора Opti-Fan™, благодарение, на които машината запазва своя капацитет, работна скорост и безупречно очистване на зърното, дори и при работа по склон.
 
 
Уникална за комбайните NEW HOLLAND е и патентованата система Opti-Clean™ за адаптиране на ситата. Именно тя е в основата на впечатляващо ниските загуби при комбайните NEW HOLLAND CX8.
 
Над 10-15 хил. декара
Най-големите земеделски производители разчитат на най-големите и високопроизводителни машини. За стопанства над 10-15 хил. декара оптималният избор са двуроторните машини NEW HOLLAND CR. Те са ненадминати, като производителност и чистота на жътвата. Не случайно двата актуални световни рекорда за високопроизводителна жътва се държат от такива машини – CR10.90 за ожънати близо 800 тона пшеница само за 8 часа и по-малкият модел, CR8.90, който по-рано тази година прибра близо 440 тона соя за същото време.
 
Сред предимствата отличаващи серията са новите двигатели и патентована двуроторна технология TwinRotor™, залегнала в основата на ненадминатата им производителност. Освен с много по-висок капацитет, тази технология може да се похвали и със значително по-ниски загуби. Независимо изследване показва до 5% по-ниски загуби при жътва, в сравнение с резултатите при еднороторни машини. Според друго, тясно профилирано проучване, на реномирания немски DLG институт, двуроторните комбайните CR постигат 119% по-малко загуби от начупване, в сравнение с хибридната технология на конкурентни машини. Всеки може да изчисли сам, колко спестени пари са това за неговото стопанство. 
 
Успехът и финансовата печалба на всеки земеделски производител зависят от повишаването на производителността на неговото стопанство. Затова изборът на машини трябва да се прави с мисъл за бъдещето. Комбайните на NEW HOLLAND се адаптират изключително лесно за редови култури, пролетници и есенници, а официалният вносител у нас – ИНТЕРАГРИ България, предлага качествен и бърз сервиз, поддръжка в цялата страна и експресна 24-часова доставка на резервни части без оскъпяване за транспорт.
 
Не пропускайте да се възползвате от уникалните промоционални цени за комбайните NEW HOLLAND, единствено от ИНТЕРАГРИ България.
 
Повече информация можете да получите от официалния вносител на NEW HOLLAND за България, фирма ИНТЕРАГРИ на телефон 0700 46 666.
 
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар