Повече доходи в кризата чрез комисиони от земя

„Агрион“ набира агенти за националната си мрежа

Повече доходи в кризата чрез комисиони от земя

За какво най-често мечтаят хората – да нямат шеф и работно време, но в същото време да получават добри доходи. Такава възможност дава лидерът в управлението на земеделски активи – „Агрион“. Дружеството разширява Националната си агентска мрежа и търси нови партньори в цялата страна. Всеки може да стане част от „Агрион“, необходимо е само желание да увеличи доходите си.

 

Онлайн платформа улеснява търговията със земеделска земя

 

Компанията предлага най-добрите комисионни възнаграждения при сключване на сделка, категорични са експерти в бранша. „Агрион“ са добре познати на пазара с бързото изплащане на комисионите, за които няма поставен таван. Тоест всичко, което агентът си заработи, ще му бъде изплатено, без значение колко голяма е сумата. Предвидени са дори допълнителни парични стимули при достигане на определени нива.

 

„Агрион“ не поставя ограничения за сферата, в която работят или са работили кандидатите за агенти на дружеството. Те може да са брокери на недвижими имоти, застрахователни агенти, хора, предлагащи бързи кредити или пенсионно осигуряване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, дори без никакъв опит. 

 

Агрион: „Нуждаем се от енергични, комуникативни и контактни хора, които да работят с най-разпознаваемия земеделски бранд.“ 

 

Като едни от най-успешните агенти на „Агрион“ през годините са се доказали пенсионерите, които имат много контакти, свободно време и желание да увеличат чувствително приходите си. Естеството на работа е такова, че я прави подходяща дори за родители, които са в отпуск по майчинство. 

 

Желаещите могат да получат допълнителна информация или направо да кандидатстват на 089 555 7007 или [email protected].

 

 

От „Агрион“ се ангажират да проведат безплатно обучение на всички свои агенти, както и да им оказват персонална подкрепа във всеки етап на сделката. Дружеството осигурява безплатни правни консултации и търговски съвети за всички потенциалните клиенти на агентите, изваждане на необходимите документи за сключване на сделки и др. Според специалистите по човешки ресурси това е изключително предимство, тъй като новите агенти ще могат бързо и лесно да приключват сделките си и да получат договорените комисионни възнаграждения.

 

Агрион: „Готови сме да съдействаме с всичко необходимо на хората, за да завършат своите сделки и да получат възнаграждението си.“

 

За по-малко от 5 години компанията се наложи като най-иновативната в бранша, въвеждайки най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи.  

 

„Агрион“ предложи уникален бизнес модел и въведе нови стандарти в земеделието, което я превърна в най-предпочитания партньор на собствениците на земя и на земеделските производители. Според експертите чрез развитието на Националната агентска мрежа „Агрион“ още по-категорично ще затвърди позицията на лидер в българското земеделие. 

 

Според агенти, които вече предлагат услугите на земеделското дружество, брандът „Агрион“ им помага да сключват сделки значително по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на дружеството, което улеснява значително работата. Според проучване на нагласите на притежателите на имоти „Агрион“ се ползва с най-голямо доверие в бранша. Над половината от анкетираните са запознати с дейността на компанията, а повечето собственици на земя, които са решили да продават, посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка.

 

Информация за „Агрион Финанс“ може да намерите на www.agrion.bg0800 111 66 или във всеки офис на дружеството в цялата страна.