Компактен телескопичен товарач Merlo P 25.6 пуска на пазара италианският производител

Компактен телескопичен товарач Merlo P 25.6 пуска на пазара италианският производител

Италианският производител на товарачи Merlo пуска на пазара нов компактен модел телескопичен товарач Merlo P 25.6, подходящ за работа в животновъдни ферми, зърнобази и тесни затворени помещения.

С компактните си размери – само 1,8 м ширина и по-малко от 2,0 метра височина, новият телескопичен товарач Merlo P 25.6 е в състояние да вдигане товар до 2,5 т на височина от 5,9 метра при максимално изнасяне напред до 3,3 м.

Според производителя обаче най-впечатляващото при новата машина е, че независимо от компактните и размери, е запазена големината на досега използваните кабини 995 мм – същата като тази, инсталирана на други по-големи модели на италианската фирма, коаято предоставя на оператора достатъчно добра видимост и комфорт при управлението.

Merlo P 25.6 е с 4-цилиндров дизелов двигател Kubota, с мощност 75 к.с., който се задвижва от електронно контролирана хидростатична трансмисия. Чрез нея се осигурява максимална скорост при движение 36 км/час.

Управлението на товарача Merlo P 25.6 се осъществява изключително лесно – благодерние и на джойстика, в който са концентрирани всички функции при работа на машината.

Повече за продуктите Merlo на българския пазар можете да научите от Римекс 1 - Холдинг.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!