Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Компанията Argo ще произвежда компактни трактори в сътрудничество с Daedong Kioti

Компанията Argo ще произвежда компактни трактори в сътрудничество с Daedong Kioti

Трактор McCormick - ARGO Tractors Spa.

Argo Tractors Spa обяви важна стъпка, която смята да предприеме в продуктовата си програма, а именно производството на нова гама компактни, универсални трактори. Новите трактори, които компанията смята да разработва, ще бъдат с мощност от 22 до 91 к.с.

Производството на новите машини е в резултат на споразумение с корейския производител Daedong ( произвеждащ трактори под бранда KIOTI ) , където компанията Argo вече се адаптира на местно ниво. Президентът на Argo заяви, че споразумението вече е финализирано и всичко това в резултат на качеството и възможности на корейския партньор да предложи продукт, попълващ досегашната производствена линия на компанията. Argo Tractors очаква занапред да се възползва и от други възможности за сътрудничество с корейската компания.

През последните пет години Argo успешно дистрибутира компактни трактори до 55 к.с. в Северна Америка и Южна Африка, а в по-малки количества и в Испания, Великобритания и ИЗточна Европа. От компанията допълват, че именно потребителското търсене налага разширението на тази дистрибуторска мрежа. През изминалата година компанията работи за представянето на един наистина конкурентен продукт с отличаващи се характеристики и смята, че е постигнала целта си.

Новите трактори ще бъдат на пазара през пролетта на 2011 и ще бъдат напълно интегрирани в рамките на продуктовите семейства на Landini и McCormick. За начало Argo ще пусне продажбата им само в определени страни за тестов период. Целта на компанията е да постигне конкурентно предимство за новите си продукти, привличайки клиенти, които преди това не са предпочитали Landini и McCormick при вземане на решение за покупка на селскостопанска техника. По-богатият избор, които компанията ще даде на потребителите, се очаква да даде нови възможности за бизнес.

Този ход на Argo Tractors  е продължение на последното съобщение от страна на компанията, че ще се концентрира върху производството на трактори и е важна стъпка в дългосрочната стратегия за развитие на компанията.


© 2011 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug