Комплексна технология за хранене улеснява работата в животновъдните ферми

Комплексна технология за хранене улеснява работата в животновъдните ферми
Комплексна технология за хранене в животновъдните ферми с белгийската марка VDW ще представи на изложението АГРА 2015 фирма СД Драганови. VDW, Белгия, е световно известен производител на машини, специализирани в технологията на храненето, отглеждането и постелята за говедовъдни, овцевъдни, свиневъдни, птицевъдни и други животновъдни ферми. 
 
По време на изложението в Пловдив фермерите ще имат възможността да видят вертикална миксер кофа за смесване и раздаване на фураж VDW. Тя представя технологични решения за организиране на хранене в малки животновъдни ферми. Вертикалната миксер кофа е подходяща за мини челни товарачи.
 
Миксерите за фураж са най-ефективната система за хранене. Към фуражите могат да бъдат добавяни минерални добавки, витамини и всички други необходими хранителни и лечебни вещества, като смесването се извършва от специално патентована система за смесване разработена от конструкторите на VDW. Вертикалната миксер кофа е предназначена за смесване, нарязване, транспортиране и дозирано раздаване на фуражите. Фуражите се нарязват и смесват с помощта на смесителен шнек (1 или 2 ), в зависимост от ширината на кофата. Тази миксер кофа може да нареже и смеси дори тревни бали като: сено, слама и други. Прецизната режеща система позволява качествено и ситно нарязване на растителният продукт, което гарантира доброто хранене във фермата. Този миксер е оборудван с вертикалната система  за смесване на големи количества фураж.
 
Вертикалната миксер кофа от неръждаема стомана е стандартно оборудвана с един или два смесителени шнека за малки колесни товарачи. Разполага с различни системи за рязане на силаж и може да се монтира към телескопичен или мини челен товарач;
 
На АГРА СД Драганови ще покаже също и мини раздробители на бали VDW. Той е предназначен за телескопични товарачи. Този раздробител служи за раздробяването и разпръскването на рулонни и квадратни бали от всякакъв вид: слама, трева и други. Мини раздробителите за телескопични товарачи представят високо технологични решения и намират широко приложение в говедовъдни, овцевъдни, свиневъдни, птицевъдни и други животновъдни ферми. Благодарение на тях се предоставя възможността за едновременно раздробяване и разпръскване на сламата, която служи за постеля на животните. 
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!