Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Корпорацията AGCO погълна и производителя на силози за зърно – GSI

Корпорацията AGCO погълна и производителя на силози за зърно – GSI

силози за зърно в България

 

Корпорацията AGCO погълна и производителя на силози за зърно - GSI Холдинг.

 

Сделката е на стойност 940 млн. долара и има за цел да разшири пазарните позиции на AGCO и да я затвърди като абсолютен световен лидер в селскостопанската техника и оборудване.

 

GSI е един от лидерите в производството и изграждането на силози и системи за съхранение на зърно. Компанията произвежда и специализирано оборудване за птицеферми. Годишния оборот на GSI е около 700 млн. долара.

 

Тази година, AGCO отбелязва отново сериозен ръст във финансовите си резултати за първите 8 месеца. Печалбата на компанията се е увеличила двукратно, спрямо същия период на 2010 г.

 

AGCO е собственик на марки като Fendt, Challenger, Valtra, Massey Ferguson и още над 15 специализирани бранда. През последните месеци, силно се заговори и за възможността AGCO да придобие един от най-големите си конкуренти - брандът CASE IH, който е част от CNH ( CASE IH, New Holland, Steyr ).

 

силози за зърно GSI

 

© tractor.bg 2011

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug