Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Коя е най-голямата роторна косачка в Света?

Коя е най-голямата роторна косачка в Света?

Знаете ли коя е най-голямата роторна косачка в Света? Е, ако не, то трябва да знаете, че Канадската фирма Schulte претендира за най-голяма и най- добра нейната нова 12.8 метра широка FX742 ротационна косачка със седем ротора, девет двигателни вериги и десет степенна скоростна кутия! 
Освен роторни косачки, фирмата произвежда и машини за събиране на камъни от почвата, както и снегопочистваща и комунална техника.
 

С габаритите си ( 3 м. транспортна ширина, постигната чрез загъване на крилата, и 4.2 м. транспорта височина) косачката може спокойно да се движи по обществените пътища.
 

Ще са ви нужни минимум 250 или повече конски сили от мощността на един трактор, за да я приведете в движение, но с типичната скорост от 11.2 до 16 км./час  със сигурност ще напредвате добре в работния процес по косене на вашата площ. 

Обичайно такива големи косачки се използват от Северноамериканските и Австралийските фермери за окосяването на стърнища, но също така може да намери приложение и в големите английски ферми. 
В България се използват предимно роторните косачки с работна ширина от 1,6 до 2,5 метра.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug